top of page

WELCOME

TO

HOSTELS

           PIRAN & PIRANO

VODNI ŠPORTI

Vodni športi so zelo zabavna in razburljiva oblika preživljanja prostega časa na svežem zraku in je odlična kombinacija fitnesa in adrenalinskega športa. Prav adrenalinski vodni športi ša so še posebno vabljivi.

Deskanje na vodi

Deskanje na vodi ali wakeboarding je šport pri katerem s čolnom vlečemo posameznika na deski. Je kombinacija smučanja, deskanja na snegu in surfanja. Ker je hitro in lahko obvladljiv njegova popularnost zelo hitro narašča. Seveda pa je zanimiv tudi zaradi same zabave, ki jo ta šport nudi.

Tuba

Šport je primeren za vse starosti. Izkušnja, ki jo pridobite pa vam bo zagotovo ostala v spominu še dolga leta.
Lahko vas peljemo hitro, zelo hitro, ali pa po polžje, če ste bolj tip nedeljskiga voznika.

Pedalini

Iščete sprostitev, a hkrati nekaj, da se razgibate na počitnicah? Najemite Pedalino in uživajte na soncu, stran od natrpane plaže. Raziščite obalo, lahko kombinirate z snorkljanjem.

Panoramska vožnja s čolnom

Raziščite Slovensko obalo z morja. Obiščite kotičke naše obale, ki so dostopni le z morja. Minimalno število oseb je 1, do maksimalno 6, cena je enaka, ne glede na število oseb.
30 - minutna vožnja: Bernardin, Portorož, gojišče školjk Seča, Hotel Kempinski, Savudrija, Piran, do Bernardina.
60 - minutna vožnja: Bernardin, Portorož, gojišče školjk Seča, Hotel Kempinski, Savudrija, Piran, Fiesa, Pacug, Mesečev zaliv, Izola, Piran, do Bernardina.

 

Smučanje na vodi

kmalu ...

 

Banana

Vožnja z banano je odlična in zabavna vožnja, kjer raziščete toplo, modro morje v 15 minutah, kolikor traja vsaka vožnja. Voznik čolna pa bo poskrbel, da se boste zabavali kot je le mogoče!..

 

bottom of page